Prijzen PCR coronatest met COVID reiscertificaat
☝Klik & Bestel Vandaag je pcr-test!☝

3 tips voor het inplannen van je PCR test met Reisverklaring in Vught

3 tips voor het inplannen van je PCR test met Reisverklaring in Vught

Als je wilt reizen, dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Vught of in de omgeving Deuteren, reisverklaring Helvoirt, Vliedberg, laten testen op corona De Kruiskamp, en Haaren inplannen. Is je uitslag negatief, dan kun je theoretisch direct aan je reis beginnen. Het inplannen doe je online door een tijd te reserveren bij je testcentrum in Vught. Daarna neemt het afnemen van de test ook niet meer dan 15 minuten in beslag. Al met al is het inplannen van een PCR test om te mogen reizen dus eigenlijk een eitje. Gebruik de onderstaande 3 tips en je weet zeker dat je het juiste tijdstip uitkiest voor jouw PCR test. Vandaag plek bij testlocaties Vught, De Kruiskamp en Helvoirt, Boek nu ⮞

Doe onderzoek voordat je de PCR test met Reisverklaring in Vucht inplant

Online gaan, een tijd uitkiezen en deze bevestigen; gemakkelijker kan het eigenlijk niet. Toch is het altijd goed om even een kwartiertje vrij te plannen om wat onderzoek te doen naar wat er op de grens of bij de gate precies van je wordt verwacht. De regels zijn niet hetzelfde voor elk land en dat betekent dat je mogelijk meer bewijs moet aanleveren dan je dacht. Probeer daarom antwoord te vinden op de volgende vragen:

  • Hoe lang mag je reizen vanaf het moment van afname? De meeste landen laten je binnen als je een PCR test met negatieve uitslag laat zien die minder dan 72 uur geleden is uitgevoerd.
  • Welke test moet je laten uitvoeren? Een standaard PCR test met Reisverklaring is het meest voor de hand liggende antwoord, maar zorg dat je zeker bent dat dit voor jou ook voldoende is.
  • Heb je ook andere testen nodig? Er zijn situaties waarin een standaard PCR test die meer dan 24 uur geleden is afgenomen moet worden ondersteund met een PCR sneltest van minder dan 24 uur oud. Controleer dit ook, zodat je bent voorbereid.

Verlies zo min mogelijk tijd met wachten op de uitslag

Vanaf het moment dat de PCR test met Reisverklaring in Vught wordt afgenomen heb je dus meestal 72 uur (3 dagen) om je te melden bij de grens. Dat is geen lange tijd, vooral omdat je de uitslag dan nog niet hebt gehad. Bij een standaard PCR test moet je langer wachten op de uitslag en dat levert een vertraging op. Door je test in de ochtend vóór 11:30 in te plannen verlies je zo min mogelijk tijd met wachten. Je krijgt de uitslag dan dezelfde avond al. Zou je je test later inplannen, dan moet je wachten tot de avond van de volgende dag voordat je je resultaten ontvangt. Bekijk ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Vught.

Vergeet ook de terugweg niet

Sneltest-locaties in [nearby] en [nearby] of Spoed PCR-test in Vught

Op de terugweg moet je Nederland weer in. En dan krijg je opnieuw te maken met bepaalde regels. Kom je uit een veilig land, dan is een standaard PCR test die maximaal 72 uur geleden is afgenomen voldoende. Is het een minder veilig land, dan moet je daar mogelijk ook een PCR sneltest bij aanleveren. Verzamel van tevoren informatie over het afnemen van een coronatest in het land van je bestemming, zodat het daar allemaal net zo soepel kan verlopen als hier.